Sfaturi pentru clienti

Cum pot obtine consultanta juridica pe internet !?

2014-11-20 00:04:27 avocatplesoiu

Este o dilema pe care o au majoritatea celor care nu au un avocat la care sa poata apela cu un telefon pentru un sfat juridic de incredere. Astfel ca, apeleaza la principala sursa de informare folosita in zilele noastre: Internetul. In aceste conditii, criteriile de evaluare a unui bun avocat nu mai sunt atat de usor de verificat, dar nu imposibil.

Posted in: Sfaturi practice pentru clienti Read more... 0 comments

Cum imi aleg avocatul !?

2014-11-19 23:57:39 avocatplesoiu

1. Buna reputatie. Atentie! Nu este suficient ca un avocat sa aiba notorietate! Un avocat bun trebuie sa aiba si o buna reputatie, atat in randul clientilor, cat si in randul colegilor de breasla. Daca ezitati sa cereti referinte de la clienti, o idee buna ar fi sa verificati pe internet informatiile disponibile. In primul rand, ar trebui sa gasiti cel putin un site pe care sa fie publicate datele de contact ale avocatului. Prima sursa este Tabloul avocatilor, care este disponibil pe site-ul baroului din care face parte. Evident ca avocatul ar trebui sa va ofere o carte de vizita.

Posted in: Sfaturi practice pentru clienti Read more... 0 comments

Ce trebuie să faci pentru a câștiga în fața instantei de judecata!

2014-10-30 23:54:16 avocatplesoiu

În carierea mea de avocat am avut ocazia să întâlnesc sute de clienți, cu probleme diverse, În aproape toate domeniile juridice. Am reușit astfel să identific un profil al judecătorului roman, confruntat cu un sistem judiciar ineficient, subfinanțat, cu prea multe dosare si prea puțin timp la dispoziție pentru a le putea analiza in detaliu si da soluții corecte, cel puțin din perspectiva aplicării corecte a legii.

Posted in: Sfaturi practice pentru clienti Read more... 0 comments