Cum functioneaza?

 

Cum functionaza serviciile de consultata juridica online oferite de LegalServNet?

cum-functioneazaSite-ul nostru ofera exclusiv servicii de consultanta juridica, de redactare a unor cereri de chemare in judecata (plangeri contraventionale, contestatii la executare, somatii de plata, etc.), redactare cereri sau notificari catre institutii publice, organizatii private sau persoane fizice, redactarea diverselor acte juridice (contracte, acte constitutive, notificari, etc.) si indrumare in diverse proceduri juridice(inregistrari la Registrul Comertului, procedura executarii silite, procedura la instantele de judecata, etc.).

ATENTIE! Noi nu vindem formulare juridice, ci oferim solutii integrate de consultanta si redactarea actelor juridice necesare rezolvarii problemei cu care se confrunta clientul.

Gama serviciilor juridice va fi diversificata, pe masura perfectionarii sistemului de lucru a platfomei on-line, ca interfata intre avocatii nostri colaboratori si cat mai multi beneficiari ai serviciilor juridice oferite de noi. Detalii despre serviciile juridice pe care le oferim gasitii in sectiunea „Tarife – Lista servicii si tarife”.

Pe scurt, sistemul functioneaza astfel:

Sa presupunem ca doriti sa redactam pentru dvs. o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie incheiat de catre un agent de la Politia Rutiera. Daca doriti sa aflati tariful, accesati sectiunea Tarife – Lista servicii si tarife.

Pe lista veti gasi: „plangeri contraventionale – legislatie rutiera – OUG 195/2002(actul normativ aplicabil) – 150 lei (tarif aplicabil)”. Daca va convine tariful, dati click pe butonul „Lanseaza o comanda” (aflat in partea dreapta sus), pentru a fi directionati spre sectiunea Termeni si conditii iar mai apoi, daca le acceptati, spre formularul de comanda.

In acest formular veti insera datele dvs. personale (nume, prenume, localitatea de domiciliu, nr. tel. mobil si adresa de e-mail). In campul destinat mesajului dvs., scrieti informatiile cu privire la procesul verbal de contraventie si descrierea pe scurt a faptelor petrecute.

Pe baza informatiilor furnizate de dvs. prin formularul de comanda, noi vom verifica indeplinirea conditiilor legale prealabile pentru redactarea plangerii dvs (daca mai sunteti in termenul legal de atac – 15 zile de la comunicare sau alte conditii, dupa caz).

Daca acestea sunt indeplinite, veti primi un mesaj de confirmare prin care va vom indica tariful de plata, modalitatea de plata a acestuia, cu mentiunea ca veti primi plangerea redactata de catre unul din avocatii nostri in termen de maxim 48 de ore de la transmiterea tuturor documentelor solicitate pentru prestarea serviciului juridic.