Garantiile oferite

LegalServNet va ofera GARANTIA SATISFACTIEI DEPLINE cu privire la calitatea serviciilor juridice prestate, in urmatoarele conditii:

 1. Achitati tariful dupa ce primiti raportul juridic sau documentul redactat pentru dvs., pe baza unei facturi proforme, doar daca sunteti multumit de serviciul prestat si doriti sa mai beneficiati de serviciile noastre!
 2. Daca cererea dvs. va fi respinsa de catre instanta de judecata din culpa noastra exclusiva, va vom restitui tariful achitat si va vom despagubi cu contravaloarea cheltuielilor de judecata suportate de dvs., pe baza documentelor justificative pe care ni le veti pune la dispozitie (hotararea judecatoreasca, dovada achitarii cheltuielilor de judecata, etc.). Va fi considerata culpa noastra exclusiva daca cererea dvs. va fi respinsa in una din urmatoarele conditii:
  1. tardiv introdusa – daca noi nu am respectat termenul garantat de 48 de ore si v-am transmis documentul juridic cu mai putin de 24 de ore inainte de implinirea termenului legal de introducere a cererii;
  2. cererea a fost respinsa pentru nerespectarea unei proceduri prealabile (mediere, procedura administrativa, etc.);
  3. cererea a fost introdusa de o persoana ce nu are calitate procesuala activa (nu poate avea calitatea de reclamant) sau in contradictoriu cu o persoana ce nu are calitate procesuala pasiva (nu poate avea calitatea de parat); in acest caz, in toate situatiile, cauza trebuie sa rezulte din cuprinsul cererii redactata de avocatul nostru.
 3. Refuzul de a transmite oricare din documentele solicitate de noi, va impiedica sa beneficiati de garantia LegalServNet.Vom considera refuz din partea dvs., omisiunea de a transmite orice document solicitat de noi in termen de 24 ore de la solicitarea acestuia prin mesajul nostru de confirmare a conditiilor prealabile.
 4. In cazul in care informatiile furnizate de dvs. sunt eronate, fie datorita unei greseli de redactare ori datorita unei omisiuni din partea dvs., nu veti beneficia de garantia oferita de noi.
 5. Restituirea sau compensarea tarifului poate fi ceruta in termen de 10 zile de la trimiterea hotararii judecatoresti din care rezulta culpa avocatului nostru.

 

Excluderile de mai sus nu se aplica erorilor sau omisiunilor din formularul de comanda, daca acestea sunt corectate respectiv, completate de documentele transmise de dvs. la solicitarea noastra.