Optiunile clientului

Puteti opta si pentru compensarea tarifului de recuperat cu tarifele pentru alte servicii solicitate de dvs. Aceasta optiune trebuie exprimata in acelasi mesaj cu reclamatia prin care solicitati restituirea tarifului. Aveti posibilitatea sa trimiteti reclamatia prin mesaj e-mail pe adresa reclamatii@legalservnet.ro.

In cazul in care veti opta pentru restituirea tarifului, va trebui sa ne precizati contul dvs. bancar sau adesa dvs. de domiciliu, pentru expedierea banilor prin mandat postal. Tariful va fi restituit in 3 zile de la solicitare. Despagubirile vor fi platite in 10 zile de la trimiterea dovezilor.

ImportantGarantia nu va fi oferita clientilor care refuza transmiterea documentelor solicitate de noi pentru prestarea serviciului juridic! 

LegalServNet isi rezerva dreptul de a refuza preluarea solicitarilor de prestare a serviciilor juridice din partea persoanelor care au solicitat anterior restituirea tarifului platit pentru consultanta juridica, fara a justifica cererea sau care a au invocat un motiv neserios.