De ce sa apelati la noi?

helping-handTraim intr-o societate ce ne impune o multitudine de obligatii si restrictii, fiind pusi de multe ori in situatia de a le incalca, mai mult sau mai putin constient. Spre exemplu, daca mergi pe strada, fie ca esti pieton sau sofer, este imposibil sa respecti toate regulile de circulatie. Prin urmare, riscul de a fi sanctionat de un agent de politie este foarte mare si credem ca fiecare dintre noi a platit cel putin o data o amenda de circulatie.

Credem ca fiecare cetatean trebuie sa aiba posibilitatea de a beneficia de un minim de asistenta juridica in rezolvarea problemelor juridice cu care se confrunta. Din pacate, majoritatea cetatenilor nu au acces la un avocat atunci cand au nevoie, fie pentru ca nu-si permit sa plateasca onorariul acestuia, fie pentru ca nu gasesc suficient de rapid un avocat disponibil. Este adevarat ca, de cele mai multe ori, pierderile suferite datorita necunoasterii legii sunt mult mai mari decat onorariul unui avocat. Exista numeroase exemple de abuzuri din partea bancilor sau a operatorilor de telefonie mobila, ce ar fi putut fi evitate daca cei pacaliti ar fi consultat un avocat inainte de a semna contractul. De exemplu, legislaţia interzice băncilor să introducă în contractele de credit clauze care să le permită ulterior posibilitatea de a modifica unilateral condiţiile contractuale stabilite iniţial. Contractul semnat iniţial poate fi modificat doar daca beneficiarul creditului este de acord cu modificările propuse de bancă (Art. 41 din OUG 50/2010).

In concluzie, noi stim ca va putem ajuta sa evitati aceste probleme, daca apelati din timp la serviciile noastre juridice on-line. Avantajul dumneavoastra este ca va oferim servicii garantate la tarife fixe si rezonabile. Daca consultati lista tarifelor noastre, veti constata ca nici unul dintre acestea nu depaseste suma de 500 de lei, in conditiile in care tarifele avocatilor pornesc de la aceasta suma! Evident ca tarifele pot fi majorate in functie de volumul de munca, dar oricum sunt la maxim 50% fata de onorariile obisnuite practicate de alti avocati. Pe de alta parte, noi va stam permanent la dispozitie, prin intermediul acestui site.

In maxim 24 de ore lucratoare de la solicitarea oricarui serviciu, noi vom raspunde printr-un mesaj e-mail in care vom preciza tariful, modalitatea de plata, documentele necesare si alte informatii utile pentru prestarea serviciului. Va asiguram ca nu vom pretinde plata tarifului decat dupa ce ne vom convinge ca suntem in masura sa va oferim un serviciu util si ca veti fi multumit de prestatia noastra.

Nu in ultimul rand, cel mai important avantaj al serviciilor noastre este GARANTIA SATISFACTIEI pe care v-o oferim fara retineri. Suntem constienti de faptul ca succesul afacerii noastre depinde de satisfactia clientilor. Un client multumit ne va recomanda si va apela de mai multe ori la noi. Calitatea este cea mai buna reclama in orice afacere, cu atat mai mult in domeniul serviciilor pe internet, unde opiniile clientilor pot face diferenta intre succes si faliment.