Cum pot obtine consultanta juridica pe internet !?

Este o dilema pe care o au majoritatea celor care nu au un avocat la care sa poata apela cu un telefon pentru un sfat juridic de incredere. Astfel ca, apeleaza la principala sursa de informare folosita in zilele noastre: Internetul. In aceste conditii, criteriile de evaluare a unui bun avocat nu mai sunt atat de usor de verificat, dar nu imposibil. De cativa ani buni, avocatii folosesc Internetul pentru a-si promova serviciile juridice si chiar presteaza online anumite servicii, cum ar fi consultanta juridica sau redactarea unor acte juridice. Astfel, incepe sa se contureze imaginea avocatului online, care trebuie sa respecte insa, legile comertului online (includem aici si serviciile online).

 In primul rand, nu se mai poate negocia onorariul, in functie de cat crede avocatul ca isi permite clientul sa plateasca. Din pacate, unii avocati isi stabilesc astfel onorariile, si nu in functie de valoarea serviciilor pe care le presteaza. Ei bine, in mediul online, acest lucru nu mai este posibil. Vezi cum a rezolvat LegalServNet aceasta problema: http://www.legalservnet.ro/tarife-consultanta-juridica-online/ .

 In al doilea rand, avocatul trebuie sa ofere clientului online cat mai multe informatii despre profilul sau profesional (CV, oferta de servicii juridice, experienta profesionala, recomandari, etc.), pentru a avea sanse reale de atragere a clientelei. Practic, potentialul client trebuie sa aiba posibilitatea sa evalueze avocatul, doar prin accesarea site-ului sau de prezentare.

 Internetul ofera trei mari avantaje atat avocatului, cat si potentialului client:

1. Acces permanent – LegalServNet ofera posibilitatea transmiterii unei solicitari pe site (http://www.legalservnet.ro/consultanta-juridica/ ), urmand sa primiti un raspuns in maxim 24 de ore, prin care veti fi informat cu privire la serviciile pe care le putem oferi si tariful de plata. Practic, evaluam gratuit problema dvs. juridica!

2. Acces rapid – Lansarea unei comenzi pe www.legalservnet.ro dureaza maxim 7 minute pana la deschiderea formularului de comanda, dupa ce cititi integral termenii si conditiile utilizarii serviciilor LegalServNet. Nu solicitam crearea unui cont de utilizator!

3. Acces de oriunde – Puteti accesa serviciile LegalServNet de oriunde, fara a fi necesar sa va deplasati la biroul unui avocat sau la sediul unei autoritati publice pentru depunerea unei eventuale cereri. Pur si simplu, primiti documentul juridic pe adresa dvs. de e-mail, cu toate informatiile necesare privind procedura de urmat pentru depunerea prin posta a cererii adresate unei instante de judecata sau autoritati publice.