Parerea clientilor ce au primit consultanta juridica online

Sabin Andreescu , Poiana Campina, jud. Prahova- 28 Aprilie 2017 iunie 11, 2017

In urma multor probleme de ordin juridic aparute in relatia mea, atat cu administratia de imobil, cat si cu autoritatile administratiei locale, am avut sansa sa-l cunosc pe domnul avocat Daniel PLESOIU, din Municipiul PLOIESTI. Recomandarea cu privire la competentele si expertiza domnului avocat am primit-o de la fostii mei colegi din M.Ap.N. si M.A.I.

Doresc, pe aceasta cale, sa-i multumesc domnului avocat Daniel PLESOIU pentru consilierea si reprezentarea domniei sale in solutionarea pozitiva a litigiilor mele.

Am convingerea, ca ROMANIA, are nevoie nevoie de mai multi oameni ca domnul avocat Daniel PLESOIU, care prin buna sa pregatire ca si prin competentele si expertiza acumulate, sa poata sa apere in continuare, atat drepturile si indatoririle cetatenilor, unii fata de ceilalti, cat si drepturile si indatoririle cetateanului in relatia sa cu autoritatile administratiei locale si centrale si cu asociatiile si organizatiile legal constituite!

Domnule avocat Daniel PLESOIU, va multumesc...!


S. Emilian mai 18, 2017

Va  multumesc de ajutor . Ati fost , sunteti si cred ca veti fi un  domn  deosebit .  E bine sa  ai cite un prieten , doi , care in secunda in care te " ineci " iti arunca un colac de salvare .  MULTUMESC  MULT

Va veni vrenea cind  ma voi revansa  .

Sanatate si numai bine     S.  Emilian

On Sunday, May 14, 2017 8:13 PM, Avocat Plesoiu <avocat@plesoiu.ro> wrote:

 

Am gasit conventia care va intereseaza.

 

O zi buna,

Av. Daniel Plesoiu

Manager Coordonator www.legalservnet.ro

Mobil: 0744 369 716


Cristina Armeanu Ianuarie 2017 Alexandria, Teleorman ianuarie 18, 2017

Recomand cu toata increderea www.legalservnet.ro, si pe domnul avocat Daniel Plesoiu managerul coordonator. De ce?

Este cu adevarat asistenta juridica on-line. Sunt convinsa ca exista foarte multi utilizatori ai serviciilor on-line si care stiu ce asteapta cand acceseaza un astfel de site. Este 100% in conformitate cu ceea ce este afisat pe site. Ne-am modernizat la foarte multe servicii pe internet, insa la capitolul juridic suntem pescuiti, ni se cere achitarea in avans, ni se dau raspunsuri ambigue care sa justifice onorarii majorate artificial. Dupa incercari nenumarate pe alte site-uri care pretindeau acelasi gen de servicii, supriza uriasa a venit, de la www.legalservnet.ro: raspunsul rapid, clar si concis primit prin e-mail, urmat de discutia pe care am avut-o la telefon, m-au ajutat sa inteleg, sa imi regasesc linistea si increderea si sa imi rezolv problema. Avem nevoie de profesionalism si servicii transparente, insa ele pot fi furnizate numai de experienta, cunoastere si siguranta asa cum am intalnit la domnul avocat Daniel Plesoiu. Mult success in activitatea pe care o desfasurati!


Diana Vadan 22 Iulie 2015 august 18, 2015

Tin sa va multumesc pentru atentia acordata, desi nu ne cunoastem mi-ati oferit sprijinul dumneavoastra,m-ati contactat  atat in scris cat si telefonic.Oamenii cauta avocati ca dumneavoastra care sai indrume spre rezolvarea problemei lor.Chiar daca ma repet, mii de multumiri pentru generozitate.


Daniela Guran Manager Sisteme de Management al Calitatii la Medicomplex SRL Bucuresti martie 1, 2015

Dl. Avocat Daniel Plesoiu – Manager Coordonator la www.legalservnet.ro - mi-a redactat cu mult profesionalism documentele solicitate, mi-a oferit consultanta de calitate si s-a oferit sa ma reprezinte in fata tertilor ori de cate ori a fost nevoie. Va recomad sa apeleti la serviciile lui deoarece puteti fi siguri ca vet fi sustinut si consiliat cu mult suflet si profesionalism.Iar preturile sunt cele mai bune de pe piata. Eu una pentru o consultanta in domeniul cesiunii de firma am platit de cinci ori mai putin decat mi se ceruse la o firma de avocatura din Bucuresti.


Livia Adriana Radu Poienarii Burchii, Prahova martie 1, 2015

Prin intermediul portalului www.legalservnet.ro l-am contactat pe domnul avocat Daniel Plesoiu, Manager Coordonator LegalServNet.

Domnul avocat mi-a raspuns promt (prin mijloace electronice) la toate aspectele generale prezentate de mine in legatura cu derularea procesului si, dupa ce a analizat cu atentie documentele puse de mine la dispozitie, mi-a recomandat sa incepem demersurile catre C.E.D.O.

In toate aceste activitati am colaborat foarte bine cu domnul avocat Daniel Plesoiu, a dovedit foarte multa seriozitate, obiectivitate in afirmatii si s-a comportat cu profesionalism in abordare si in redactarea documentelor.

In aceste conditii, il recomand cu multa incredere pe domnul avocat Daniel Plesoiu persoanelor interesate sa se adreseze la C.E.D.O care probeaza ca nu au avut parte de un proces echitabil in Romania.


 

Mihaela Stefan Bucuresti martie 1, 2015

Am apelat la Dl. Avocat Plesoiu pentru a ma ajuta sa intru in posesia unui teren mostenit, folosit abuziv de care o familie care stapaneste cu acte in regula o locuinta pe terenul respectiv. Eram indignata de faptul ca aveam o hotarare definitiva pe care nu am reusit sa o pun in executare.

Dl. Avocat Plesoiu a studiat actele trimise de mine si apoi mi-a trimis un raport juridic, din care am inteles, in sfarsit, de ce nu pot intra in posesia terenului meu pe baza acelei hotarari. La sugestia D-lui Avocat Plesoiu am deschis un nou proces si in acelasi timp, ma asista intr-un alt proces deschis de proprietarul locuintei.

Dansul imi redacteaza cererile si apararile pentru instanta de judecata si o doamna avocat din Bucuresti, cu care Dl. Avocat Plesoiu colaboreaza, ma reprezinta in cele doua procese la  judecatorie. Apreciez la Dl. Avocat Plesoiu faptul ca a reusit sa-mi explice foarte bine situatia juridica a terenului meu si ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia lui.

Interesant este faptul ca, tarifele pe care le-am achitat pentru serviciile D-lui Avocat Plesoiu si ale D-nei Avocat cu care dansul colaboreaza, sunt cu mult mai mici decat onorariile pe care le-am platit inainte avocatilor si executorilor, fara nici un rezultat.

Eu am o relatie directa cu Dl. Avocat Plesoiu dar stiu ca isi ofera serviciile si pe un site de internet. Recomand cu incredere intrarea pe www.legalservnet.ro, pentru ca veti primi un raspuns competent chiar de la Dl. Avocat Plesoiu.


 

Iuri Belov Bucuresti martie 1, 2015

Colaborez de multi ani cu Dl. Av. Daniel Plesoiu. In toata aceasta perioada am avut o colaborare foarte buna cu dansul, in toate problemele juridice cu care m-am confruntat. De fiecare data a avut rabdare sa ma asculte si mi-a explicat pe intelesul meu atat situatia juridica, cat si solutiile propuse. Astfel, mi-a fost foarte usor sa comunic cu dansul si sa gasim rapid cele mai bune solutii. Timpul mi-a dovedit ca aproape toate solutiile propuse de Dl. Avocat au fost cele mai bune in circumstantele date.

Desigur, ca au fost si situatii pe care nu am reusit sa le gestionam cel mai bine dar, apreciez faptul ca Dl. Avocat a recunoscut de fiecare data greseala si mi-a propus imediat variante de rezolvare.

Site-ul www.legalservnet.ro exprima foarte bine calitatile pe care eu le apreciez la Dl. Avocat Plesoiu: rapid, eficient, sincer si rezonabil la tarife.

De cateva luni lucrez si cu unul dintre avocatii colaboratori inscrisi pe site-ul www.legalservnet.ro si pot spune ca am o colaborare foarte buna, pentru ca lucreaza sub coordonarea D-lui Avocat Plesoiu, calitatea serviciilor fiind la acelasi nivel.

In concluzie, recomand cu toata increderea atat pe Dl. Avocat Plesoiu, cat si pe avocatii colaboratori inscrisi pe www.legalservnet.ro.


 

Irina Mierlescu Craiova martie 1, 2015

Dl. Avocat Daniel Plesoiu m-a impresionat prin profesionalismul, amabilitatea, corectitudinea si mai ales omenia sa. Se ocupa personal de problemele ridicate de client, solicita informatii suplimentare referitoare la speta pentru care se solicita consultanta. Poarta discutii atat pe e-mail cat si telefonic pentru a intelege cat mai bine situatia juridica respectiva.

Asculta si raspunde cu rabdare la toate intrebarile puse de client si explica pe intelesul tuturor solutiile gasite astfel incat acestea sa respecte atat legea dar si clientul.

Este un avocat care isi iubeste si respecta meseria si mai ales respecta omul care se afla in necaz.

Acestea sunt motivele pentru care il recomand tuturor, asigurandu-i ca vor gasi in persoana domniei sale atat un avocat competent cat si un prieten.

Va multumesc D-le Avocat !


 

Sanda Gheorghe Timisoara martie 1, 2015

Am accesat www.legalservnet.ro deoarece ma aflam în căutarea unei opinii (sfat)  secundare, chiar terţe, ca urmare a celor primite în localitate de la avocaţi. Astfel l-am cunoscut pe dl. Pleşoiu. In ciuda problemelor cu care mă confruntam, am întâlnit un avocat profesionist, chibzuit, o persoană chiar cu abilităţi psihologice pot afirma, care “citeşte printre rânduri” şi-şi dă seama perfect de situaţia juridică, pe lângă fiind şi perceptiv care înţelege problema doar din câteva elaborări orale asupra problemei juridice în cauză. L-am contactat pe dl. Pleşoiu în câteva rânduri, destul de des, şi de fiecare dată mi-a răspuns, fie telefonic sau pe mail, prompt şi cu îndrumările cele mai bune si cf. legii.

Îi sunt mai mult decât recunoscătoare pentru răbdarea, dedicaţia de-a mă asista şi-l recomand oricui se află la ananghie să apeleze cu încredere la îndrumările legale şi cunoştinţele profesionale ale d-lui Plesoiu.

Nu pot să exprim altceva decât toata stima şi recunoştinţa faţă de Dl. Pleşoiu (şi faţă de care mă simt chiar datoare, dar am speranţa că voi avea şansa de-a mă echivala) şi căruia îi doresc prosperitate în viaţa profesională şi împliniri pe toate planurile, cu cele mai bune urări de bine cu ocazia apropiatelor sărbători festive!!


 

Claudiu Adam Norvegia martie 1, 2015

Am apelat la ajutorul domnului avocat Plesoiu pentru a ma edifica intr-o problema juridica. Am fost tratat cu amabilitate si promptitudine, domnul avocat dand dovada de profesionalism si cunostinte bogate, dumnealui propunandu-mi nu doar o modalitate de rezolvare a problemei.

Trebuie sa mentionez si faptul ca dumnealui se axeaza pe rezolvarea problemei, si nu contorizeaza la punct si virgula implicarea si timpul oferit.

Recomand cu incredere !


Michael Phillips Florida, USA noiembrie 16, 2014

Am discutat cu mai multi avocati despre anumite chestiuni legale personale.

Dintre toti, doar domnul avocat Plesoiu a avut bunavointa si capacitatea intelectuala sa inteleaga esenta juridica a problemei si sa propuna cel mai pertinent si eficient proces legal de rezolvare a problemelor mele.

L-as recomanda pe Dl. Avocat Plesoiu celor mai buni prieteni ai mei fara nici o ezitare; in fapt, dansul este singurul pe care l-as recomanda.

 


Florentina Tomosoiu Bucuresti noiembrie 16, 2014

M-am adresat portalului www.legalservnet.ro putin sceptica, intrucat am mai solicitat ajutor si pe alte site-uri similare, fara sa primesc un raspuns care sa-mi fie de folos.

Am fost contactata imediat de dl. avocat Daniel Plesoiu, care mi-a solicitat informatii suplimentare cu privire la speta pentru care am solicitat consultanta, si care a raspuns cu promtitudine si interes intrebarilor si solicitarilor mele ulterioare. Nu l-am cunoscut personal, am interactionat cu dumnealui doar telefonic si prin intermediul e-mail-ului, dar am remarcat de fiecare data profesionalismul si dorinta de a ajuta.

Dl. avocat Plesoiu este singurul avocat pe care il voi recomanda cu incredere oricui se va afla in situatia de a avea nevoie de consultanta si / sau asistenta juridica, sunt convinsa ca se va implica eficient in rezolvarea fiecarui caz in parte.

 


Valentin Apostol Iasi noiembrie 16, 2014

Am contactat aceasta firma prin intermediul internetului, primind un raspuns promt. Dupa incercari repetate cu mai multe firme, domnul avocat Daniel Plesoiu m-a ajutat sa rezolv problema pe care o aveam, procedand cu rabdare si profesionalism. Recomand oricui cu incredere LegalServNet.ro