22 Mai 2014

Am apelat la Dl. Avocat Plesoiu pentru a ma ajuta sa intru in posesia unui teren mostenit, folosit abuziv de care o familie care stapaneste cu acte in regula o locuinta pe terenul respectiv. Eram indignata de faptul ca aveam o hotarare definitiva pe care nu am reusit sa o pun in executare.

Dl. Avocat Plesoiu a studiat actele trimise de mine si apoi mi-a trimis un raport juridic, din care am inteles, in sfarsit, de ce nu pot intra in posesia terenului meu pe baza acelei hotarari. La sugestia D-lui Avocat Plesoiu am deschis un nou proces si in acelasi timp, ma asista intr-un alt proces deschis de proprietarul locuintei.

Dansul imi redacteaza cererile si apararile pentru instanta de judecata si o doamna avocat din Bucuresti, cu care Dl. Avocat Plesoiu colaboreaza, ma reprezinta in cele doua procese la  judecatorie. Apreciez la Dl. Avocat Plesoiu faptul ca a reusit sa-mi explice foarte bine situatia juridica a terenului meu si ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia lui.

Interesant este faptul ca, tarifele pe care le-am achitat pentru serviciile D-lui Avocat Plesoiu si ale D-nei Avocat cu care dansul colaboreaza, sunt cu mult mai mici decat onorariile pe care le-am platit inainte avocatilor si executorilor, fara nici un rezultat.

Eu am o relatie directa cu Dl. Avocat Plesoiu dar stiu ca isi ofera serviciile si pe un site de internet. Recomand cu incredere intrarea pe www.legalservnet.ro, pentru ca veti primi un raspuns competent chiar de la Dl. Avocat Plesoiu.

Mihaela Stefan – Bucuresti