22 Mai 2014

“Colaborez de multi ani cu Dl. Av. Daniel Plesoiu. In toata aceasta perioada am avut o colaborare foarte buna cu dansul, in toate problemele juridice cu care m-am confruntat. De fiecare data a avut rabdare sa ma asculte si mi-a explicat pe intelesul meu atat situatia juridica, cat si solutiile propuse. Astfel, mi-a fost foarte usor sa comunic cu dansul si sa gasim rapid cele mai bune solutii. Timpul mi-a dovedit ca aproape toate solutiile propuse de Dl. Avocat au fost cele mai bune in circumstantele date.

Desigur, ca au fost si situatii pe care nu am reusit sa le gestionam cel mai bine dar, apreciez faptul ca Dl. Avocat a recunoscut de fiecare data greseala si mi-a propus imediat variante de rezolvare.

Site-ul www.legalservnet.ro exprima foarte bine calitatile pe care eu le apreciez la Dl. Avocat Plesoiu: rapid, eficient, sincer si rezonabil la tarife.

De cateva luni lucrez si cu unul dintre avocatii colaboratori inscrisi pe site-ul www.legalservnet.ro si pot spune ca am o colaborare foarte buna, pentru ca lucreaza sub coordonarea D-lui Avocat Plesoiu, calitatea serviciilor fiind la acelasi nivel.

In concluzie, recomand cu toata increderea atat pe Dl. Avocat Plesoiu, cat si pe avocatii colaboratori inscrisi pe www.legalservnet.ro.”

Iuri Belov – Bucuresti